У садочках України пройдуть заняття доброти у Всесвітній день котів

У садочках України пройдуть заняття доброти  у Всесвітній день котів
пресс-служба

1 березня, саме у Всесвітній день котів, за ініціативи Благодійного фонду «Щаслива лапа» у закладах дошкільної освіти пройде «Всеукраїнське заняття доброти». Акція підтримана Міністерством освіти і науки України.

Читайте также8 фраз, которые запрещено говорить ребенку перед походом в детский сад

Метою такого заняття організатори називають важливість інформування дітей вже у ранньому віці про особливості догляду за котами та собаками, формування навичок поведінки при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці. 

пресс-служба

Такі заняття корисні для кожної вікової категорії, адже сприяють розвитку пізнавальної та творчої активності, уяви, логічного мислення. Основним завданням таких заходів є виховання вже в ранньому віці у дітей чуйності, гуманного та відповідального ставлення до тварин.

Такі заняття дуже корисні для дітей, адже сприяють розвитку пізнавальної та творчої активності, уяви, логічного мислення.

Педагогам пропонується скористатися вже готовим конспектом тематичного заняття для старшої групи «Тварини – наші друзі» із мультимедійною презентацією (розроблений спеціалістами БО «БФ «Щаслива лапа»). Його можна завантажити за посиланням – goo.gl/wgppn4

пресс-служба

До акції вже приєдналося більше 600 дошкільних навчальних закладів з усіх регіонів України, які подали заявки на проведення понад 1500 занять. Варто зазначити, що подібний захід проходить не вперше. В минулому році, до Всесвітнього дня тварин, 4 жовтня був проведений Всеукраїнський урок доброти в школах по всій країні. Національним реєстром рекордів України був зареєстрований рекорд «Наймасовіший уроку добра проведений впродовж одного дня», який зафіксував 6542 уроки. Всього ж за період з 1 по 4 жовтня було проведено більше 12 тисяч таких уроків по всій країні. 

Читайте также6 причин почему дети не рассказывают родителям о своих проблемах

Якщо ви маєте бажання долучитись до висвітлення заняття добра, яке відбувається у вашому регіоні/місті, то, будь ласка, зверніться до pr-менеджера Фонду – Олега Мульського - +380675375546 (pr@happypaw.ua).


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK