Міста Донбасу об’єднаються у масштабному флешмобі до Дня Незалежності

Міста Донбасу об’єднаються у масштабному флешмобі до Дня Незалежності

Вугледар, Волноваха, Торецьк та Авдіївка вирішили провести флешмоб витинанок. 1000 листівок із журавлями хочуть створити учасники локальних команд фестивалю «З країни в Україну» на знак здійснення мрій.

Читайте также7 причин посетить 25 августа Charity Weekend с Машей Ефросининой

«З країни в Україну» – це масштабний культурно-просвітницький фестиваль, який відбувається у маленьких містах східних областей України. Проект започатковано у 2014 році, щоб максимально допомогти місцевим громадам наповнити свої міста атмосферою єдності, підтримки та відчуттям українського духу. Фестивалю вже 4 роки. Цієї осені мандрівний захід відвідає 9 міст Донецької та Луганської областей.

istock-538811992

Проте, місцеві команди-організатори вирішили не чекати осені, щоб порадувати містян цікавими локаціями, адже у їх містах не так часто проводяться якісь цікаві заходи. Так і народилася ідея флешмобу.

Читайте также15 сентября в Харькове пройдут Карапузьи бега: приходите на праздник!

Організатори «1000 журавлів» розповідають, що з нетерпінням чекають самого фестивалю, що хотілося не просто весело провести час, а й об’єднати містян за цікавою справою, тим паче, що є гарний привід - державне свято, коли у всіх є вільний час. До речі, такий флешмоб проводиться вперше не тільки на Донбасі, а й в Україні загалом.

Обрали команди цю ідею недарма: витинанка – оригінальний та простий спосіб декорування. Тож отримати задоволення від творчості зможуть містяни різного віку, а журавлі один із символів України.

Читайте такжеДомашних заданий не будет: какие изменения ждут украинских школьников 2018

Учасники флешмобу зможуть написати свою найзаповітнішу мрію на звороті витинанки та повісити на дерево мрій. Збудеться мрія чи ні – переконаються всі охочі вже на самому фестивалі у Вугледарі, Волновасі, Торецьку та Авдіївці восени.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK