ТОП-5 порад як навчитися заощаджувати

ТОП-5 порад як навчитися заощаджувати
Вчимося заощаджувати: ТОП-5 порад
istockphoto.com

Не так важко заробляти гроші, як навчитися їх заощаджувати. Як правильно керувати бюджетом, якщо в сім'ї дитина і витрати неминучі?

Купуйте лише необхідне 

Здається, ми тільки необхідне і купуємо. А ні! Наше дитинство було значно біднішим, тож це не привід задаровувати малюка різноманітними колекціями нових іграшок чи одягу. Сьогоднішні діти перенасичені достатком речей, але при цьому їм бракує материнських обіймів. Тому замість чергової машинки чи ляльки подаруйте своїй дитині тепло вашого серця.

Продавайте або віддавайте на благодійність непотрібні речі 

Якщо ваша дитина виросла з речей, вони можуть стати в нагоді іншій дитині. Знайдіть спосіб їх продати або краще віддати тому, хто потребує. Пам'ятайте, ви не залишитеся обділеними дитячими речима, якщо будете віддавати свої щиро.
Вчимося заощаджувати: ТОП-5 порад / istockphoto.com

Сплачуйте все вчасно

Комунальні послуги, податки, кредити... - поставте за ціль - сплачувати все вчасно. Адже коли великі виплати зроблені відразу, можна планувати бюджет на місяць.

Не користуйтесь кредитним лімітом на картці

Багато банків відкривають кредитний ліміт на 500 і більше гривень, тому коли дивишся на баланс, створюється ілюзія, що це свої гроші, якими можна розпоряджатися. А насправді - це кредит, який потрібно розпоряджатися з відсотками.
Вчимося заощаджувати: ТОП-5 порад / istockphoto.com

Замовляйте у інтернет-магазинах

Замовити онлайн продукти чи одяг - це справжній порятунок. Підпишіться на розсилки магазинів і стежте, коли вони пропонують знижки. Також підпишіться і на групи продажу дитячих товарів у соціальних мережах, там можна знайти не лише одяг дешевий, а й іграшки, візочки та інші товари для дітей.

Вам цікаво буде дізнатися як економити на покупках в інтернеті


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK