Як економити на покупках в Інтернеті: 7 важливих секретів

Як економити на покупках в Інтернеті: 7 важливих секретів
Як економити на покупках в Інтернеті: 7 важливих секретів
istockphoto.com

Покупки у мережі вже давно стали звичною справою для людей по всьому світу. Якщо раніше такий "шопінг" ототожнювався з економією, то зараз варто знати певні секрети, які не дозволять вам переплатити.

Читайте такжеНа что не стоит тратить деньги при покупке авто: ненужные опции в базовой комплектации

1. Перш ніж витрачати гроші, подивіться ціни зацікавленої речі в кількох магазинах. Навіть, якщо вам перша дуже-дуже сподобалася, можуть відшукатися і кращі речі.
Будьте пильними. Низька ціна може свідчити про те, що ви маєте справу з шахраями.

2. Додавайте у кошик все, що вам подобається. Закрийте вкладку із сайтом на день-два та дайте емоціям вгамуватися. Якщо річ таки варта того, щоб ви її придбали, то ви обов'язково повернетесь на цю інтернет-сторінку. Хороший такий метод і в день знижок. Залишайте у корзині всі необхідні речі, а в день, коли впаде ціна, оплатіть покупку.

Як економити на покупках в Інтернеті / istockphoto.com
 
Читайте также5 лайфхаков, которые помогут существенно экономить на покупках

3. Один з найкращих методів економити - використовувати кешбек. Ви купуєте річ, а потім ще отримуєте частину відданих за неї грошей. Це може бути або фіксована сума, або відсоток від ціни. Причому це - реальні гроші, які можна вивести на картку.
В Україні кешбек сервіси стають все популярніші. Заробляють вони на комісії, яку отримують від магазинів за залучення нових клієнтів.
 
4. Полюбіть знижки та запам'ятайте дні, коли вони діють. Товари для мам найкраще купувати у День матері - другу неділю травня. Косметику, прикраси, білизну можна купити з 50% знижками. На чоловічі речі знижки у третю неділю червня - День батька. Не забувайте про 8 березня, Хелловін, Чорну п'ятницю, різдвяні знижки. До речі, якщо ви плануєте робити купівлю на AliExpress, запам’ятайте ще дві дати: 11 листопада - День китайського холостяка та 29 березня - день народження AliExpress. Шалені знижки у ці дні просто гарантовані.

5. Деякі магазини проводять неочікувані розпродажі та акції на весь асортимент. Тож підписуйтеся на розсилки та сторінки продавців, тоді будете в курсі всіх сейлів.
Як економити на покупках в Інтернеті / istockphoto.com
Читайте также14 секретов, которые уберегут вас от покупки некачественных продуктов

6. Щоб не платити за доставку, будьте уважні, коли читаєте про товар. Щоб не сталося так, що ви обрали товар, заплатили за нього, а потім ще дізналися про те, що доставка платна. Якщо ви замовляєте на зарубіжних сайтах, то доставка за товар може сягати пару доларів. Тому важно вчитуйтеся перед тим як робити покупку.

7. Не забувайте про OLX та eBay. Час від часу переглядайте оголошення “Віддам в добрі руки”. А раптом пощастить.

Вам цікаво буде дізнатися 7 правил правильних покупок в інтернет-магазинах


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK