Як позбутися тривожності під час вагітності: ТОП-4 ефективних поради

Як позбутися тривожності під час вагітності: ТОП-4 ефективних поради
Как избавиться от тревожности во время беременности: ТОП-4 эффективных совета
pinterest

Тривожність під час вагітності дуже поширене явище.

Читайте такожКак не воспитать из ребенка жертву: главные советы родителям
На щастя, при бажанні позбутися її не так вже й важко. Важливо тільки не давати паніці очорнити вашу свідомість. Спробуйте обов'язково ці методи.

Вправи для релаксу

В Інтернеті ходить безліч вправ, які допомагають розслабитися навіть у стресових ситуаціях. Релакс під час вагітності також допомагає запобігти їх повторенню вже після пологів. Крім цього, ці вправи допомагають навчитися правильному диханню та набути внутрішнього спокою. А це важливий пункт під час пологів.

Помірна активність

Читайте такожПравильне дихання під час пологів
Ви вже не можете дозволити собі тягати залізо у залі. Але з хорошого: тепер є безліч альтернатив, які допоможуть вам залишатися спокійнішою. Наприклад, гімнастика, йога чи заняття у басейні. Вибирати є з чого.

Просіть про підтримку

Просити про підтримку не соромно. Кожен з нас потребує слів любові та розуміння. Особливо майбутні матусі. На їхні плечі впав цілий тягар турбот і різних випробувань: від постійних аналізів до пологів, швів та грудного годування. Звичайно, вони потребують слів підтримки.

Зверніться до фахівця

Часто навіть найміцніша підтримка не може допомогти вам прийти до тями і перестати турбуватися. На щастя, у таких ситуаціях допомогти із тривожністю може фахівець. Психологи можуть допомогти вам з'ясувати основні причини проблем, що виникають у голові. Спробуйте не боятися відкритися перед ним і ваші страхи поступово почнуть йти самі собою.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK