Поради вагітної: важливі моменти, про які ви повинні знати

Поради вагітної: важливі моменти, про які ви повинні знати
Советы беременной: важные моменты, о которых вы должны знать
pinterest

Вагітність - важливий та відповідальний етап у житті кожної дівчини.

Читайте такожЖенщина в США выносила ребенка без единого симптома беременности
Головне - не піддаватися паніці, дотримуватися спокою та дотримуватися базових порад , які допоможуть запам'ятати цей час як найкраще в житті.

Купуйте подушку для вагітних

Обов'язково придбайте спеціальну подушку для майбутньої матусі. Зазвичай їх роблю у вигляді банана. Склад може бути різним: холофайбер, штучний пух або гранули. Багато дівчат помилково вважають, що ця подушка не має великого сенсу у використанні. Проте вже на середині другого триместру ви можете почати відчувати дискомфорт у животі. Завдяки подушці ви зможете рівномірно розподілити вашу вагу, щоб було комфортно спати і на спині, і на боці.

Не відмовляйтеся від бандажу

Читайте такожДиетологи советуют: 4 способа похудеть без спорта
Ви точно зіткнетеся з болями у спині десь у другому семестрі. Для полегшення болю та підтримки м'язів живота в тонусі вам слід носити спеціальний бандаж. Ви можете вибрати будь-який: від гачків та липучок до застібок та блискавок. Краще попередньо проконсультуватися з лікарем, щоб той призначив вам відповідну модель.

Відмовтеся від косметичних процедур

Тут йдеться про апаратні втручання у ваше тіло. На період вагітності вам варто відмовитися від лазерної епіляції, електроепіяції та фотоепіляції. Уколи краси також заборонені.

Не обмежуйте себе в алкоголі

Стоп-стоп. Мова, звичайно, не про те, щоб напиватися як у молодості. Але келих вина вагітної можна. А в деяких випадках навіть потрібно. Звичайно, не варто робити з цього звичку та пити вино щодня на вечерю. Але раз на тиждень 50 г вина точно не нашкодять малюкові.

Не носіть підбори

На підборах і так ходити не дуже вже й легко. А якщо це стосується ще й вагітного стану, то практично неможливо. Щоб не допустити розширення вен та сильних набряків ніг, краще відмовитися від підборів на час вашого цікавого стану.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK