Секс при вагітності: ТОП-4 зручні пози

Секс при вагітності: ТОП-4 зручні пози
Секс при беременности: ТОП-4 удобные позы
pinterest

Багато вагітних дівчат помилково ставлять хрест на своєму сексуальному житті передчасно.

Читайте такожЯк випрати сік вишні з тканини: прості поради
Поспішаємо вас порадувати: секс не тільки не несе жодної небезпеки при вагітності але ще буває і корисним. Головне – займати пози, які мінімізують тиск на малюка.

Ложки

У цій позі найзручніше займатися сексом на будь-якому терміні. Однак у третьому триместрі буде важко притискатися тілами один до одного через живіт, що виріс. Також плюс цієї пози ще й у тому, що чоловік зможе пестити ваш клітор.

Особою один до одного

Читайте такожДругі пологи: головні міфи, про які варто забути
Така поза чудово підійде для перших двох триместрів. Вам потрібно визначити кут проникнення та зайнятися повільним сексом. Головний плюс цієї пози в тому, що ви зможете дивитися один одному в очі та підтримувати емоційний зв'язок. А для загального комфорту ви можете підкласти рушник або подушку під живіт.

Біля стіни

Така поза добре підійде для ранніх термінів вагітності. Далі вам буде проблематично утримувати рівновагу і доведеться шукати точку опори у вигляді ліжка. Плюс цієї пози полягає в тому, що жінка може контролювати глибину проникнення. А завдяки упору про стінку вагітної легше розподіляти поступово навантаження.  

Ножиці

Данія поза чудово підійде для перших двох триместрів. Також ви можете її використовувати і для третього, якщо не відчуватимете нудоти та запаморочення. Суть ножиць ось у чому. Партнерка закидає ноги на чоловіка. Партнер у цей час має лягти до жінки під таким кутом, щоб можна було не зуміло спробувати увійти до неї. При цьому не варто робити різких рухів. Ця поза розрахована на усвідомлене та чуттєве заняття любов'ю, доповнене ласками клітора та грудей.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK