Що приготувати на сніданок: хрусткі вафлі на сковороді

Якщо ви не маєте вафельниці, це не привід не готувати домашні вафлі. Їх можна запросто напекти на сковороді. Головне – знати правильний рецепт. По ньому вони виходять хрусткі та дуже смачні
Інгредієнти:
Молоко – 100 мл;
Масло вершкове – 100 г;
Яйце куряче - 3 шт.;
Цукор – 150 г;
Ванільний цукор – 1 ч. л.;
Сіль – щіпка;
Сука вищого гатунку – 200 г.
Приготування:
Яйця, цукор, сіль та ванілін збиваємо до білого. Потім додаємо розтоплену олію (охолов) і вливаємо молоко, все добре збиваємо.
Потім додаємо борошно, перемішуємо, щоб не було грудочок.
На суху сковороду викладаємо 1,5 ст. л тіста і швидко розподіляємо по сковороді тонким шаром, обсмажуємо до рум'яності з обох боків. У гарячому вигляді скручуємо, тому що вони швидко застигають і вам потім не вдасться згорнути. Крем будь-який. по бажанню. Правда, приготовлені на сковороді вафлі з кремом стають все-таки м'якими. Тому краще кремом не заповнювати трубочки, а подавати його окремо.
Вам буде цікаво почитати: