Незвичайна багатодітна мама та успішна панянка Ольга Фреймут

Незвичайна багатодітна мама та успішна панянка Ольга Фреймут
Незвичайна мама та успішна панянка Ольга Фреймут
открытые источники

Ольга Фреймут побудувала неймовірно успішну кар'єру і стала популярною. Але при цьому вона також має прекрасну сім'ю: коханого чоловіка і трьох дітей, з якими проводить чимало часу. Як їй вдається все поєднувати?

Читайте такжеКатя Осадча - еталон спражньої зіркової мами

Ольга Фреймут - зірка українського телебачення. Емоційна та справедлива, Ольга Фреймут є однією з найзатребуваніших зірок українського телебачення, де вона успішно веде цикл передач. За кілька років за нею міцно закріпилася слава головного ревізора країни, адже від інспектора Фреймут не сховається жодна вада.

Дитинство і юність

Ольга Фреймут народилася 25 лютого 1982 року в невеликому місті Новий Розділ в Україні. Сім'я жила досить бідно: батько Михайло Коник за освітою був інженером і грав в футбол, мати - психолог і майстер спорту з плавання, проте з народженням дочки відмовилася від спортивної кар'єри.
Ольга Фреймут в дитинстві / открытые источники
 
Свій характер дівчинка почала проявляти вже в ранньому дитинстві. Ольга самостійно вибирала, що надягнути в дитячий сад, контролювала спілкування батька з сторонніми жінками. У дитячі роки Ольга Фреймут намагалася виділятися серед однокласників, слідувала моді і користувалася популярністю у інших дітей. 

Оля навчалася грі на фортепіано в музичній школі, співала і складала вірші, беручи участь в конкурсах поезії, і навіть займала призові місця.
Закінчивши школу, Ольга Фреймут переїхала до Львова і поступила до Львівського національного університету імені Івана Франка. З вибором факультету і спеціальності допомогла репетитор з української літератури, запропонувавши підопічної стати або журналістом, або вчителем англійської. Фреймут без коливань вибрала перше і поступила на спеціальність «міжнародна журналістика». 

Будучи студенткою 1-го курсу, вона підробляла в одному з місцевих кафе офіціанткою. Пізніше, отримавши диплом бакалавра, домовилася з університетом про вільне відвідування і поїхала в Лондон.
Ольга Фреймут в юності / открытые источники
Читайте такжеРекорд Украины: у 15-летней Рапунцель из Киева волосы почти 2,5 метра

У столиці Британії Фреймут влаштувалася на роботу в кафе і паралельно працювала фрілансером на телеканалі «BBC». Пройшовши тести в місцевому університеті, отримала запрошення на співбесіду з деканом, а потім стала студенткою Міського університету Лондона. Там дівчина навчалася рік, вивчаючи тільки 5 дисциплін. Паралельно журналістка закінчила рідний Львівський університет, отримавши червоний диплом магістра.

Телебачення

Кар'єра Фреймут стартувала на британському каналі «BBC», де вона проходила практику. Там журналістка пропрацювала кілька років, паралельно знімаючись в рекламних роликах.

У 2005 році Ольга Фреймут повернулася на батьківщину і стала працювати на П'ятому каналі в міжнародному відділі. Однак бути перекладачем і читати новини виявилося нудно для талановитої дівчини, яка жадала більше творчої роботи. З П'ятого каналу Ольга пішла в декрет, протягом якого намагалася знайти роботу за фахом.
Справжню популярність і славу Ользі принесло ранкове шоу «Підйом» на Новому каналі. Разом з колегами Олександром Педаном і Сергієм Притулою Фреймут вела шоу кожен будній день протягом 3 років. За цей час ведучі стали впізнаваними особами українського телебачення, їх запрошували в інші проекти.
Ольга Фреймут та Сергій Притула / открытые источники
У 2011 році Ольга з'явилася в студії програми «Шоуманія», де разом з хореографом Дмитром Коляденком висвітлювала новини шоу-бізнесу і брала інтерв'ю у знаменитостей. Через рік програму закрили через низькі рейтинги, щоб в подальшому перезапустити в новому форматі.
Ольга Фреймут і Дмитро Коляденко в програмі «Шоуманія» / открытые источники
Читайте такжеЗвезда Instagram: 11-летний мальчик вяжет крючком умопомрачительные вещи

В кінці серпня 2011-го Новий канал випустив інформаційно-розважальну телепередачу «Ревізор» з Ольгою Фреймут. Ця програма стала найуспішнішим проектом як самої ведучої, так і телеканалу в цілому. У «Ревізорі» Фреймут перевіряла місця громадського харчування, готелі та інші заклади сфери обслуговування.

Паралельно з «Ревізором» ведуча брала участь в інших розважальних шоу Нового каналу. У 2012 році разом з Сергієм Притулою вона вела шоу «Хто зверху?», Де імениті гості, розділені на жіночу і чоловічу команди, змагалися один з одним в дотепності і кмітливості. А влітку разом з співведучими програми «Підйом» подорожувала по Україні в рамках програми «Кабріоліто».

Ольга Фреймут на Новому каналі / Instagram
Читайте также15 звезд Голливуда, которые носят парики и тщательно скрывают это

У 2014 році Фреймут залишила Новий канал і пішла на телеканал «1+1», де стала вести шоу «Інспектор Фреймут».

Програма виявилася в центрі судового розгляду між двома телеканалами. Власники Нового каналу звинуватили «1+1» в порушенні авторських прав, вказуючи на абсолютну ідентичність сценаріїв шоу. У 2015 році позов Нового каналу був задоволений, проте «1+1» подав на апеляцію. Сама ж Фреймут заперечує будь-які звинувачення в «крадіжці проекту», стверджуючи, що він є власністю її команди, яку вона практично повністю забрала на нове місце роботи (за винятком двох осіб).

Ольга Фреймут в шоу «Голос країни. Перезавантаження» / открытые источники
Читайте такжеСамые красивые свадебные платья звезд, которые будут в моде в 2019 (фото)

На каналі «1+1» Ольга також вела шоу талантів «Голос країни. Перезавантаження» в 2014 році і «Голос країни-5» в 2015-му. Потім у програмі «На ножах» Фреймут взялася реанімувати прийшли в занепад закладу громадського харчування. Компанію телеведучої склав власник мережі ресторанів Дмитро Борисов.

Особисте життя

З першим цивільним чоловіком Ольга познайомилася в далекій Британії під час прогулянки з подругою. Ніл Мітчелл був етнічним британцем і дуже галантно залицявся до дівчини, незабаром підкоривши її серце. Закохані стали жити разом, однак відносини дали тріщину, і, вже будучи вагітною, Ольга кинула Нілу. Спочатку вона переїхала на знімну квартиру в Лондоні, а потім і зовсім повернулася в рідну Україну.
У Києві, працюючи на П'ятому каналі, Фреймут познайомилася з режисером Олександром Ракоєдом. Нові відносини розвивалися стрімко, Олександра навіть не зупинив факт, що на той момент Ольга носила дитину від іншого чоловіка. Пара стала жити разом, але народжувати дитину телезірка полетіла в Лондон, побоюючись антисанітарних умов українських лікарень. 17 лютого 2006 року Фреймут народила дочку Злату, яка взяла прізвище батька - Мітчелл. Ще 2 місяці відома телеведуча провела в столиці Британії, оточена родичами батька дочки, а потім повернулася до Києва.

Ольга Фреймут зі Златою Мітчелл / Instagram
Ракоєд прийняв дівчинку як рідну дочку і фактично став для неї батьком. Ольга і Олександр повінчалися в церкві, проте від ідеї державної реєстрації шлюбу відмовилися.
Ольга Фреймут і Олександр Ракоєд / открытые источники
У 2010 році пара розлучилася, як стверджує Фреймут, через необґрунтованих ревнощів чоловіка.
У наступні роки про романах Ольги Фреймут ходили численні чутки. Знаменитості приписували відносини з колегами по проектам, зокрема, з ведучим Сергієм Притулою. Сама ж Фреймут стверджувала, що вони є хорошими друзями. У 2014 році Ольга заявила, що у неї є коханий чоловік, і роман триває вже близько 3 років, однак імені чоловіка тоді не назвала.

8 травня 2016 го знаменитість народила сина Валерія і розповіла громадськості, що щаслива з гендиректором Нового каналу Володимиром Локотко.

Ольга Фреймут з Володимиром Локотко / Instagram

У червні 2017 го телезірка подарувала чоловікові дочку Євдокію. 

Ольга Фреймут зі своєю сім'єю / открытые источники

Особисте життя Ольга оберігає від сторонніх втручань.

Ольга Фреймут зі своєю сім'єю / открытые источники

Ольга Фреймут сьогодні

У квітні 2018 го в телевізійної біографії Ольги Фреймут з'явилася нова сторінка - проект «Оля», аналог шоу Еллен Дедженеріс. 

У листопаді 2018 го телезірка презентувала чергову книгу - «Про любов», яку присвятила чоловікові. До збірки включені одкровення автора, а також романтичні уривки з творів Марини Цвєтаєвої, Фаїни Раневської, Оскара Уайльда, Антона Чехова.

У 2018 році Ольга відкрила видавництво, в якому вийшла книга казок для дітей під назвою «Кажан Жан». Це не перший літературний досвід для телеведучої.У серії «Школа пані Фреймут» випущена провокаційна книга «Етикет», призначена для читачів з почуттям гумору. 

Ольга Фреймут підписує свою власну книгу "Про любов" / Instagram

Сама ж Ольга мотивує кожну жінку займатися улюбленою справою вже сьогодні і зараз. Вона пояснює це так:

Обов'язково, щоб усе встигати, треба робити паралельно тисячі, навіть мільйони справ. Наприклад, слухати аудіокнигу, планувати свій день, їсти, вишивати, виховувати собаку, чоловіка, дітей. І тим часом ще займатися своєю зовнішністю: манікюром, педикюром, зачіскою і стилем. Якщо ви будете відкладати на потім народження дитини або ще на потім своє весілля – ви так до сивої коси, до гнилого зуба нічого і не встигнете.

А ви з нею згідні?

Ольга Фреймут з Володимиром Локотко / Instagram

Вам цікаво буде дізнатися про Сару Джесіку Паркер - успішну бізнес-вумен і маму


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK