Скільки Бог дасть дітей, стільки й буде: найбагатодітніша мама України вражає

Скільки Бог дасть дітей, стільки й буде: найбагатодітніша мама України вражає
Скільки Бог дасть дітей, стільки й буде: найбагатодітніша мама України вражає

Бути багатодітною мамою - це честь. Мало хто готовий зробити такий відважний крок, але Леонора Намені, рекордна мама України, перевершила всіх, народивши 21 дитину! І, як запевняють батьки, це ще не кінець!

Мало хто з українців знає, що мешканка села Остриця Чернівецької області 8 років тому потрапила до Книг рекордів України, ставши найбагатодітнашою матір'ю України. Для когось багатодітна сім'я - це троє, четверо, шестеро дітей. А Леонора Намені, якій на сьогоднішній день виповнився 51 рік, народила сина, який став 21-ю дитиною в сім'ї.
Леонора Намені з сином
Звичайно, усі діти народжені від одного батька - Яноша Намені, який пишається своїм сімейством і переконливо запевняє, що ця 21-а дитина не останній спадкоємець.
Янош каже:
Скільки Бог дасть дітей, стільки й буде
Сім'я Намені
Леонора та Янош поєднали свої життєві дороги у 1990 році. Перший син з'явився відразу - не минуло й року після їхнього одруження. Двічі у сім'ї народжувалися двійнята.
Варто зазначити, що на сьогоднішній день у сім'ї налічується 10 дівчаток та 11 синів. А в рік признання Леонори рекордсменкою, у сім'ї було дітей порівно - 10 хлопчиків та 10 дівчаток.
В обласному пологовому будинку, де народилася "рекордна" дитина, з'явився і онук Леонори - старша дочка подарувала його батькам.
Сім'я Намені
У селі Остриця, де проживає сім'я Намені, усі люблять та пишаються рекордною сім'єю. Зі слів сусідів можна почути лише похвалу у бік багатодітної сім'ї, адже батьки дуже ввічливі, працьовиті, не п'яниці та ходять до церкви.
Будинок, де проживають сім'я Намені
Батько Янош родом із Будапешту, тому рідна мова для нього - румунська. На цій же мові і розмовляє вся його сім'я.
Щоб задовольняти усі потреби сім'ї, батькові необхідно працювати не покладаючи рук - працює і охоронцем, підпрацьовує перекладачем, а також робить ремонти. Всі сили Леонори присвячені домашньому господарству та дітям. Старші діти - найкращі її помічники. 
Леонора Намені з дітьми
Сім'я Намені
Діти Леонори Намені
Читайте такжеМама после родов: как легче пережить послеродовой период

Сім'я має 80 соток земельної ділянки, велике домашнє господарство, тож роботи достатньо всім.
Усі діти гарно вдягнуті, доглянуті та не голодують.
 
Погодьтеся, коли батьки живуть між собою у мирі та злагоді - це, перш за все, відображається на дітях, адже у домі панує любов та взаєморозуміння.
Таких відважних та багатодітних мам, як Леонора, на Україні більше немає, але нехай вона буде нам в приклад - якщо Бог дає дитину, Він попіклується про неї і дасть все необхідне для її життя. Головне - це бути готовим прийняти цей дар із радісним та подячним серцем.
 
Фото к статье из открытых источников

Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK