Ніколи не пізно: найстаріша мама світу народила дитину в 101 рік

Ніколи не пізно: найстаріша мама світу народила дитину в 101 рік
Ніколи не пізно: найстаріша мама світу народила дитину в 101 рік
istockphoto.com

Нещодавно світ шокувала новина: 101-річна італійка народила 4-кілограмову дитину після пересадки яєчників. Ви ще думаєте, що це нереально?

Читайте такжеОсторожно! Мама из ада: предупреждение психолога Лилии Король

Нещодавно світ шокувала новина: 101-річна італійка народила 4-кілограмову дитину після пересадки яєчників. Здавалося б, дітородний вік випадає на ті роки, коли є сили бавитися з дітьми, але науково-технічний процес давно попереду і навчився звертати назад закони природи.

Деякі медики розкритикували цей випадок, тому що в такому похилому віці жінка зважилася на пересадку яєчників, на вагітність, пологи. Операція була проведена в Туреччині, адже в Євросоюзі такі процедури протизаконні.

Мама, яка наважилася на це, Анатолія Вертаделла, називає народження своєї 17-ої дитини "доказом Господньої сили", адже у віці 48 років, коли у неї було 16 дітей, вона захворіла на рак яєчників. Але у такому похилому віці Бог повернув її дар дітонародження.

Найстаріша мама світу, яка народила дитину в 101 рік / открытые источники

Читайте такжеСкільки Бог дасть дітей, стільки й буде: найбагатодітніша мама України вражає
 

Анатолія народила прекрасного й здорового малюка, якого назвала Франческом. Лікар. який приймав пологи, сказав, що у світі, де багато дітей народжуються випадково або виявляються нікому не потрібними, треба радіти за малюка, у якого буде велика любляча сім'я.

Чоловік Вартаделли помер ще в 1998 році, вона зайшла донора сперми - 26-річний католик - це було принципово, адже матір себе вважає глибоко побожною. Вона не чекає, що батько буде брати участь у вихованні дитини. Вона до сих пір зізнається в любові покійному чоловікові і каже, що до смерті залишиться вдовою. Вагітність, за її словами, була потрібна їй для здійснення вищого задуму.

Найстаріша мама світу, яка народила дитину в 101 рік / открытые источники

Читайте такжеМама после родов: как легче пережить послеродовой период

До речі, це не перший випадок, коли жінка народжує в настільки похилому віці. До цього найстаршою матір’ю в 1839 році стала мама близнят в 1931-му році, народивши у віці 92 роки!

Вам цікаво буде дізнатися про унікальний випадок - мама трійні народжувала 38 днів


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK