5 лайфхаків європейських мам: від хаосу до порядку на кухні

5 лайфхаків європейських мам: від хаосу до порядку на кухні
5 лайфхаків європейських мам: від хаосу до порядку на кухні
istockphoto.com

Ви сучасна заклопотана мама, яка не завжди має час на приготування смачної вечері? Ділимося із вами лайфхаками, які допоможуть вам економити час в процесі куховаріння. Беріть до уваги!

Читайте также20 кулинарных лайфхаков, которые сэкономят ваше время на кухне

Усі ми проводимо достатньо часу на кухні, а хотілося б набагато менше витрачати свого дорогоцінного часу на приготування їжі. Використовуючи прості правила управління часом, можна заощадити чимало зусиль та свого часу на кухні.

1. Почніть свій день із поїдання жаби

Ні, це не в буквальному значенні потрібно розуміти цей вираз. Фахівці називають "жабою" дрібне, гидке заняття, яке ми дуже не любимо робити. Тож краще ним розправитися відразу, не зволікаючись, щоб далі весь день робити те, що приносить задоволення.

2. «Слона найприємніше їсти шматочками» 

Неможливо приготувати вечерю з декількох страв без усіляких зволікань. Зате приготування можна розділити на декілька етапів, які легко зробити з малюком на руках (закинути в мийку овочі для супу) або у проміжки часу, коли дитина спить чи грається (порізати потрібні інгредієнти на салат). Необхідно продумувати зазделегідь, що і в якому порядку будете робити, а у потрібний момент - рухатися за схемою.

3. «Створіть серіал із короткометражок»

Думайте і за завтрашній день та продумуйте меню на кілька днів вперед. Наприклад, відваріть картоплю із запасом, щоб завтра використовувати її як основу овочевого салату. А ще робіть запаси для тих днів, коли у вас не буде часу на приготування їжі. Використовуючи морозильну камеру, готуйте відразу дві порції. Тоді ви значно заощадите свій час.
5 лайфхаків європейських мам: від хаосу до порядку на кухні / istockphoto.com

4. "Рухайтесь паралельно, а не послідовно"

Старайтесь готувати кілька страв одночасно, причому мити посуд по мірі його забруднення. Використовуйте техніку, наприклад, духову піч - запечені страви вимагають від вас менше уваги.

5. «Робота займає весь відведений на неї час»

Якщо запланувати свій час приготування їжі, рухаючись від однієї страви до іншої, можна провести на кухні менше трьох годин.
Якщо ви будете використовувати хоча б декілька лайфхаків управління часом для приготування сьогоднішнього обіду чи вечері, тоді це дозволить вам звільнити 10-20 хвилин вашого часу на справи, які ви полюбляєте робити за межами кухні.

Також вам цікаво буде дізнатися 10 лайфхаків для кухні


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK