Відбірковий тур Чорноморських Ігор 2019: емоції та враження

Відбірковий тур Чорноморських Ігор 2019: емоції та враження
Чорноморські Ігри 2019
пресс-служба

13 квітня у «Академії сучасної освіти А+» пройшов другий день відбіркового туру XVII Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри».

Читайте такжеВпервые в Украине появился Банк грудного молока: как получить молоко

237 учасників, які пройшли до 2-го етапу конкурсу «Прослуховування виконання наживо» приїхали, щоб продемонструвати свій талант та поборотися за можливість увійти до 50 найкращих, і поїхати на фінал до Скадовська влітку цього року.  

пресс-служба

«Чорноморські Ігри» - це благодійний фестиваль, участь у якому може взяти будь-яка дитина, незалежно від місця проживання та соціального статусу. Тут зібралися діти з усіх куточків України і мріють вони не лише про перемогу, вони пробують свої сили, мають бажання подивитися на себе зі сторони та оцінити свої уміння. Дехто приїхав вперше, а хтось підкорює цю сцену не один рік.

«Я вдруге беру участь у цьому конкурсі, минулого року була ще не зовсім готова, дуже хвилювалася і тому не пройшла відбір, а до цьогорічного конкурсу я вже готувалася. «Чорноморські Ігри» - це дуже цікавий фестиваль, який дає можливість виступити на великій сцені і відчути себе справжньою зіркою» - поділилася своїми враженнями Юля з Києва.

«Лише участь у «Чорноморських іграх» дає дуже багато: це можливість реалізувати себе, повірити у власні сили, поконкурувати з дуже сильними учасниками і зрозуміти на якому ти рівні» - розповідає художній керівник учасників відбору з Чернівців.

В «Академії сучасної освіти А+» зібралися найталановитіші діти, які випромінювали таку потужну енергію, яка надихає. Хтось приїхав з батьками, хтось з педагогом по вокалу, є діти, які професійно займаються вокалом, а є самородки, які просто вирішили взяти участь і пройшли відбір.

пресс-служба

«В Україні дуже талановиті діти і так було завжди, але останні декілька років з'явилася дуже гарна тенденція, на конкурс стали приходити повненькі дівчата, які не соромляться і дуже достойно себе представляють. Це все результат такої тенденції як бодіпозитив і навіяно прикладом таких зірок як Адель, Netta, Alyona Alyona, які вибороли право стати відомими співачками, маючи нестандартну зовнішність» - прокоментував член журі Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення).

Читайте такжеЧему нас могут научить дети: берем с них пример

«Чорноморські Ігри» відкрили шлях на професійну сцену багатьом артистам, які сьогодні є обличчям сучасної української музичної культури: Тіна Кароль, Анастасія Каменських, Надія Дорофєєва, Юлія Саніна, Михайло Хома, Ірина Розенфельд, Міка Ньютон, Юлія Войс, Іван Дорн, Марк Савін, Іван Березовський та інші.

пресс-служба

Засновник Фестивалю «Чорноморські Ігри», президент компанії «Таврійські Ігри», голова наглядової ради «ТАВР-медіа», засновник телеканалів М1 та М2 Микола Баграєв, зазначив: "В останні роки діти приїжджають дуже підготовлені, це пов'язано з тим, що відкривається багато вокальних студій та шкіл, навіть у невеличких містах та районних центрах. Але бувають і такі, які ніколи ніде не вчилися, а просто «відчувають», як правильно співати і роблять це досить непогано»,

пресс-служба

Читайте также23 марта прошел первый социальный проект Be Open: талантливые дети помогают сверстникам

«На фестивалі дуже кваліфікований склад журі, Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Руслан Квінта (композитор, музичний продюсер), Олександр Пономарьов (Народний артист України, співак, композитор), Альона Савінова (викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Олена Мозгова (продюсер), Віталій Дроздов (генеральний директор «Хіт Fm»), Роман Муха (продюсер телеканалу М2). Це люди, які оцінюють учасника з різних сторін і допомагають йому краще розкритися. Відмінність «Чорноморських Ігор», від інших пісенних конкурсів в тому, що тут учаснику дають цінні рекомендації, до яких він може прислухатися, а може — ні, ми нічого не нав’язуємо і не ламаємо особистість.

Цей конкурс відкриває не лише вокалістів, дуже часто ті, хто брав участь у фестивалі, вирішують змінити свій профіль і стати теле або радіоведучими, відеооператорами, продюсерами», - поділився Сергій Ковальчук, прес-секретар Фестивалю «Чорноморські Ігри»,

На відборі «Чорноморських Ігор», працював дитячий прес-центр, де юні журналісти брали інтерв'ю в учасників фестивалю та членів журі. Це теж стало мотивацією для дітей пробувати себе не лице у вокалі, а й в інших не менш творчих спеціальностях.

Читайте также3 звездные мамы и их звездные дети: как две капли воды

Учасники разом з батьками та педагогами неймовірно хвилювалися, але намагалися продемонструвати усі свої здібності та уміння. Бажаємо їм успіхів та зустрінемося у фіналі конкурсу!


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK