Доки смерть не розлучить нас: зворушлива історія кохання Селін Діон

Доки смерть не розлучить нас: зворушлива історія кохання Селін Діон
Доки смерть не розлучить нас: зворушлива історія кохання Селін Діон
gettyimages.co.uk

Відносини між Селін Діор та Рене Анджелі - це справжня історія кохання, яка вражає. Зірка переконана, що ніколи не зможе полюбити когось так, як любила вона Рене. Така любов є по-справжньому вічною.

Читайте также4-летняя модница из Кореи стала звездой Instagram: мода вне возраста
 

Селін Діон народилася в містечку Шарлемань (Канада) в багатодітній сім’ї, де вона була наймолодшою, 14-ою дитиною. З самого дитинства Діон мала можливість проявляти свій талант у всій своїй красі. Коли у 1973 році батьки придбали невеличкий ресторан, дівчинка мала можливість під супроводом акордеону та скрипки виступати перед публікою. На той час їй було лише 5 років, а вже у 12 за допомогою матері та старшого брата, дівчина записує на касету свою першу пісню.

Зовсім скоро ця пісня була почута Рене Анджеліом, який пообіцяв зробити дівчинку суперзіркою. 
Селін Діон / gettyimages.co.uk
Проте це виявилося зробити не так і просто. Рене фінансує два перших альбоми Селін, після яких її починають називати сенсацією Канади, а вже через рік зірка перемагає на Всесвітньому Пісенному Фестивалі «Yamaha» в Токіо.
Селін Діон / gettyimages.co.uk

У 1983 році Селін стає першим канадським виконавцем, який отримує «золоту» сертифікацію у Франції.

Під час одного концертного туру Селін втрачає голос. Звернувшись до лікаря, лікар ставить їй ультиматум: або мовчання протягом 3-х тижнів, або операція на голосових зв’язках. звичайно, Селін вибирає мовчання. Довгий час співачка реабілітувалась, вчилася розмовляти, дихати та рухатися.

Її перший альбом на англійській мові має назву «Unison» («Унісон»). Він отримує похвалу з боку критиків, пісні з альбому звучать на американському радіо.
Селін Діон / gettyimages.co.uk

Другий англомовний альбом «Celine Dion» («Селін Діон») розходиться накладом у 6 мільйонів примірників. У липні співачка розпочинає свої перші гастролі по Сполученим Штатам.

Композитор Джеймс Хорнер запрошує Селін виконати пісню «My Heart Will Go On» («Моє серце продовжуватиме битися»), яка буде слугувати темою для кінофільму Джеймса Камерона «Титанік». Спочатку Діон думала над тим, щоб відхилити пропозицію, але її переконав її передумати. Згодом пісня «My Heart Will Go On» стає всесвітнім мегахітом, займає перші місця в чартах десятків країн, зокрема США, Канади, Британії, Франції, Німеччини. Пісня отримує «Оскар» і три премії «Ґреммі».

Селін Діон / gettyimages.co.uk

У 2010 році журнал «Los Angeles Times» опубліковує рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів, у якому зірка посідає першу сходинку.

Особисте життя

У містя Гендерсон, Селін вперше зустріла свого чоловіка, Рене Анджелі, в 1980 році, коли їй було 12, а йому 38. У пари зав’язалися відносини в 1987 році, а в 1991 році пара побралася та 17 грудня 1994 року одружилася.

Селін Діон та Рене Анджел / gettyimages.co.uk

У відносинах було не все так кольорово як хотілося б. Лікарі поставили співачці страшний діагноз - безпліддя. Щоб подолати його, співачка перенесла дві операції і в 2001 році подарувала своєму чоловікові сина. Ради свого первістка співачка припинила кар’єру на цілих 6 років.
Селін Діон зі старшим сином / gettyimages.co.uk

Селін так чекала на цього сина, що називала його Маленьким Принцем. У 2010 році Селін знову завагітніла, але на цей раз у пари з’явилися близнюки.

Після появи в родині близнюків: Едді і Нельсона, Селін Діон працювала на концертах, але продовжувала годувати дітей грудьми, так як вся сім'я їздила по гастролях разом з нею. Тому пара вирішила, що лише у виняткових випадках буде вдаватися до послуг няні.
Сім'я Селін Діон / gettyimages.co.uk
Селін Діон самостійно займалася вихованням своїх маленьких дітей, співачка зізнавалась, що їй допомагають інстинкти. Вона намагається по максимуму прислухатися дитини, а не тільки читати книги з виховання.

Селін Діон та Рене Анджел / gettyimages.co.uk

Велике випробування прийшло у життя співачки. У 90-х роках чоловікові поставили діагноз "рак". Зробивши складну операцію, хвороба відступила, але через 10 років повернулася і, на жаль, цього разу історія закінчилася трагічно. Переживши двійну втрату (за чоловіком з життя пішов і її старший брат), Селін до останнього трималася хоробро, адже їй самі залишалося виховувати своїх трьох дітей.

До останнього подиху співачка була вірною своєму чоловікові, бо любила його понад все.

Селін Діон з близнюками / gettyimages.co.uk

Останній діалог Селін з її коханим чоловіком звучав ось так:

Селін запитала:« Ти боїшся? Скажи, я зрозумію, поговори зі мною про це ». І Рене відповів: «Я б не так боявся, якби знав, що на тому світі знову побачу тебе. Я хочу померти у тебе на руках ». І Селін пообіцяла йому це, сказавши: «Я буду завжди поруч».
Селін Діон та Рене Анджел / gettyimages.co.uk
До сьогоднішнього дня Селін залишається для багатьох великим натхненням та прикладом справжньої жінки:

Життя не завжди ідеальне. І з цим треба миритися. Коли приходить хвороба або смерть, у нас просто немає вибору. Таке життя. Але ми можемо вибирати, як пройти через ці випробування. І якщо у людини немає віри, вона просто розсиплеться на шматочки ще до того, як трапиться найстрашніше. У мене сильна віра. Я вірю в себе, вірю в свою сім'ю, в позитив

Селін Діон на похоронах чоловіка / gettyimages.co.uk

Сім'я Селін Діон / gettyimages.co.uk

Вам цікаво буде дізнатися супермодель та супермаму Синди Кроуфорд


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK